duminică, 20 decembrie 2009

Mai sunt doar cateva zile! :>

Inca putin..! Mai sunt cateva zile si vine minunata seara de Craciun!! :>
Acea seara in care stam toti in jurul bradului [bine..m rog.. pe canapelele din jurul bradului], povestim, ascultam colindee :x radem. Ori ne uitam la tv la filme de familie de Craciun. Privim pe geam si ne minunam la cat de frumos este imbracat orasul in "haine" de sarbatoare; beculetze peste tot, brazi impodobitzi, colinde.. tot ce poate sa tina de Craciun!

Nu se poate ca atunci cand citesti sa nu-ti aduci aminte de atunci cand erai copil, hotarat sa-l intalnesti pe asa zisul Mos Craciun.

Oricum.. astazi, cum pierdeam eu vremea pe net [ca deh.. altceva nu avem de facut, mai ales cand te trezesti exact la 12:00. Stiu, nu crezi ca este posibil, dar uite.. mie mi s-a intamplat azi sa ma scol la ora aceasta. :))], in cautare de inspiratie, am dat din greseala pe un link..destul de banal ["ziare" :-l]; dar linkul nu prea conta.. sa vezi si sa nu crezi. :)) Ce-mi vad ochii... x_x

"Te-ai cam saturat de Craciunurile traditionale, in care stai cu membrii familiei la masa si impartasiti impresii despre cadourile primite, impartind zambete false si suportand cu stoicism atmosfera plictisitoare? Atunci este vremea sa fii inventiva!

Practic, de acest Craciun trebuie fii sexy si obraznica. Pentru a fi sigura ca alegi cea mai provocatoare tinuta, la care iubitul tau nu va rezista,Melty.fr iti da cateva idei despre ce lenjerie sa achizionezi. ".

Doamneee Dumnezeulee, pai daca asta inseamna atmosfera primitoare [primitoare..este..] si calduroasa [ si ce hot :))) as putea spune] de Craciun.. apoi eu imi mananc palaria!! /:) [stai.. eu nu am palarie:|].
Of.. am trait s-o vad si pe asta. /:)

Este aiurea, pentru ca:
1 la mana: nu impartim zambete false! Craciunul nu este o prefacatorie. :s
2 la mana: nu este o atmosfera plictisitoare! Cel putin.. in familia mea nu e. Bine.. acum depinde si pe cine ai ca membri ai familiei..
3 la mana: apoi normal ca vine sfarsitul lumii :))) daca toata lumea inlocuieste ziua sfanta de Craciun cu tampeniile astea...

Pai cum.. :| ziua indragostitilor sta degeaba in calendar? Frate.. fa ce ai de gand in ziua aia! Nu de Craciun!! :|
In fine, chestia asta nu e genul meu, si poate nu va fi niciodata, dar mai stii....

Dar sunt sigura ca si parerea a cel putin 50% dintre voi este aceeasi. /:) [asta include si fetele si baietii care sunt singuri, si care nu prea au posibilitatea de "a-si indeplini aceasta dorinta" acum :))].

O iarna frumoasa tuturor!

See you later. pis [peace]

Un comentariu:

Andreea spunea...

am auzit multe porcarii la viata mea, dar asa ceva intrece orice masura. nici nu stiu ce sa mai zic. :|