joi, 31 decembrie 2009

Hai.. doar cateva ore. Ai rabdare!


Ok. Calm..calm. Inspira.. expira. Gata, sunt bine..

Ziua de astazi a inceput foarte minunat. :| N-am dormit aproape deloc. Si nu doar pentru ca nu am avut eu somn pe la 2 noaptea, nu; ci din cauza tiganilor de afara cu tobele lor. x( Inteleg, in seara asta este Revelionul; se umbla cu uratul, capra si toate alea, dar nici chiar sa scoli omul din somn la ora 10! :| Stiu ca este ora in care eu ar trebui sa fiu treaza, dar uite.. eu dormeam! Na.. ce vrei. :))

In ciuda faptului ca am fost trezita fortat, pana acum ziua a descurs extrem de bine. Am terminat si eu curatenia, ma mir. Si nu numai in camera mea, ci si in "camera" porcilor. ;)) Incep sa-mi devina tot mai dragi. Numai gandul ca intr-o zi nu i-ash mai avea ma infioara. [asta a sunat destul de poetic]. Sper ca nu voi ajunge vreodata, sau ma rog.. prea curand in ziua aia.

Mai sunt doar 2, defapt..ce vorbesc. Mai este o ora jumate pana voi iesi si eu in oras cu Ale. Astazi destinatia este gara. N-am mai fost acolo de foarte mult timp [mda.. de cateva zile :))]. Si mint cand spun ca mi-e dor de gara, dar alt loc din oras nu mai este nevizitat. Am cam epuizat toate locurile posibile din oras. Nu sunt prea multe, pentru ca de regula este si un oras cam mic.. din pacate pentru noi.

Mai ieri stateam prin casa, cuprinsa deo infioratoare nostalgie. Nu stiu ce mi-a venit iar sa ma gandesc la cele mai oribile lucruri posibile din viata asta. Si cu sfarsitul asta al lumii nu prea este de glumit; parerea mea. Totusi nu sunt doar niste simple cuvinte , trebuie sa insemne ceva. Nu mi-e frica de moarte deloc. Doar de modul in care voi muri.
In fine.. sa nu aducem peste ziua aceasta atat de senina un voal negru de mormant.
Nu prea sunt genul... nu de alta.

Si in plus, mai este foarte putin pana vom schimba sufixul anului. Trecem in 2010. Am putine dubii legate de Revelionul de anul acesta, inca nu am inceput sa am impresia ca va fi un esec [te simti Ale?] doar .. doar... nu stiu. Defapt, hai sa fim optimisti! Va fi bine! :)) Sunt sigura! >:) ahh.. ce bine ma simt acum.

De ceva timp tot spun in postari ca ne vedem in 2010, dupa Revelion.. ori mai tarziu.. dar observ ca se mai gaseste totusi ceva inspiratie in mine. Sau, poate doar plictiseala, lipsa de ocupatie, etc.

Deci, in aceasta postare nu voi spune ca ne mai vedem poate in 2010; nu! Nu voi spune ca voi intra dupa prima saptamana de scoala; nu!
Spun ca o sa ne vedem in curand. Poate maine dimineata la prima ora. Poate in timpul Revelionului simtind nevoia de a scrie. Poate mai inainte de Revelion. Cine stie.. Las totul in mana sortii.


Prin urmare.. See you later! >:d<
Si La multi ani!

Piis. [peace]


A.. uitasem. Un desen care l-am facut ieri.
Mie-mi place muult! Sper ca si voua..
Have fun!
:


Niciun comentariu: