sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Te invit la o ceasca de zambete!Si a venit si mult asteptata sambata. 
Defapt.. chiar a si trecut, as putea spune. Viata a inceput sa-mi zambeasca din nou. De cateva zile imi merge foarte bine. Mai exact de.. miercuri!
Ma mir! Saptamana trecuta eram cam 'emo'.:)) Nu ca stil.. ci atitudine. Nu aveam chef de nimic, radeam din ce in ce mai rar, orele treceau muuult mai greu si multe altele. 
Si acum ma simt super! 


Oricum.. vroiam sa scriu in postare despre cu totul altceva. ;))
Astazi am iesit afara. Cert ca erau -16 °C si  picioarele ne erau bocnaaa. Oricum, sa mananci un hot-dog in 30 de minute e ceva ciudat. Imi inghetasera degetele pe servetel !!


Am inventat o noua expresie alla Ralu : "ieseee spiriiituuull hot-dog-uluiiii ^:)^". Ma refeream la aburi, ca se vedeau extrem de clar la un asa frig. :))


Mi-am luat skateri :"> !!!! Ooo daaa! :>  Mamei nu-i prea plac.. asa ca nu a zis nimic de ei, iar tata.. inca se chinuie sa le pronunte denumirea. Are ceva cu skateboard-ul. :))


Mi-am cam luat-o in Menthor. Aceeeel, dar acel baiat, nu numai ca mi-a rupt coastele, mi-a stricat freza de cel putin 3 ori, mi-a luat caciula din cap de si mai multe ori ci mi-a mai si largit-o. Dar ma simt bine, pentru ca m-a facut sa rad atunci cand a varsat paharul de apa pe A. :)), cand am incercat sa-i stric freza, dar nu prea mi-a reusit, cand se stramba in spatele grupului de dansatori, cand din cauza lui papucul stang mi-a cam iesit din picior tot drumul spre casa doar pentru ca a tras de el, cand de nenumarate ori am incercat sa-i dau un pumn in burta si numai de 3 sau 4 ori mi-a reusit. :))


Dupa.. am ajuns acasa. Am vizionat un film. Si tot casc de pe la 19 fara ceva. Pentru nestiutori este 21:24.
Cred ca voi termina postarea altadata. Mi-e somnn!!!

(:|


See you later!
Pace si.. hugs. >:d<3 comentarii:

aDK spunea...

Hey watch it , you don't want to jinx something that is going well.

MusicInfusion spunea...

1.Da, sunt de la B [referitor la intrebarea de pe "tarlaua" mea].
2.Se pare c-ai avut o zi geniala.Fain.Stiu ca e prea frumos cand te "bati" cu cineva:)).

Molly-R spunea...

;)).
Stiu ca esti de la 8B. Doar te-am intrebat azi pe hol... :))