joi, 4 februarie 2010

Avec Ale



O mireasma de visine amare si-a facut veacul in inima mea in momentul cand te-am cunoscut. Cu o tandrete mirifica mi-ai spus primul "Salut" si mi-ai zambit. Simteam ca zbor. 
Timida, te-am intrebat care este colega ta de banca; mi-ai raspuns: tu. O bucurie sublima imi incalzea sufletul. Eram fericita! 
Chiar daca am fost in aceeasi clasa 4 ani, mi-a fost teama sa-ti vorbesc. Aveam impresia ca te cunosteam de o viata si totusi, inca o necunoscuta, pentru mine. In momentele cele mai grele mi-ai fost alaturi, m-ai facut sa rad, mi-ai aratat ce este cu adevarat prietenia; iti multumesc!
Prima despartire, am trecut-o doar cu ajutorul tau, primul sarut, tie ti l-am povestit, prima strangere de mana, am facut-o cu tine. 
Cand eram prea visatoare, ai stiut sa ma aduci cu picioarele pe pamant, fara sa-mi inchizi usa imaginatiei. 
In orele de geografie, cand ma uitam pe geam, mi-ai dat un ghionte si m-ai facut atenta.
Trei ani la rand ti-am furat traducerea la engleza, insa tu nu mi-ai reprosat nimic. 
Cand nu stiam la geometrie, la tine apelam. Imi explicai cu greutate.. chiar daca stiai ca in final eu tot nu o sa inteleg. Dar iti facea placere sa ma ajuti. Si mie de altfel. 
La ora de biologie, cand nu am vrut sa-ti imprumut creioanele colorate, nu te-ai suparat. Ai ras si dupa 5 minute ne-am imbratisat. Chiar si acum ma straduiesc sa impart creioanele cu ceilalti; este greu, pentru ca trebuie sa-mi iau vreo trei cutii in fiecare semestru. 
Seara trecuta, mai aveam putin si explodam de nervi si de la atata plans. Iti multumesc nespus ca m-ai facut sa rad! Chiar daca imediat am inceput iar sa plang... 

Iti multumesc enorm ca-mi esti cea mai buna prietena! 

P.S.: Mai tii minte cand ti-a fost frica de porcusorii mei, si te-ai urcat pe pat? [:))]



5 comentarii:

Paula spunea...

ce imagine-.....popandai...peietenii stiu de ce:));))

Alexandra spunea...

Doamne! E superb! Imi place la nebunie.. De fapt eu ar trebui sa-ti multumesc pentru cate ai facut pentru mine. Si da, normal ca tin minte. Cum as putea uita? Porcii aia erau atat de fiorosi.:))
Iti multumesc ca imi esti o prietena adevarata, ca ma ajuti atunci cand dau de greu si ca stii sa ma ridici atunci cand ma prabusesc. Te iubesc, omulet vesel! >:D<

Molly-R` spunea...

@Paula: Prietenii, nu peietenii.

@Ale: Si eu cole, si eu. :x

Paula spunea...

da,am gresit litera:)

Molly-R spunea...

:d