joi, 18 martie 2010

Sonnenuntergang VIII




Zilele urmatoare le-au petrecut pe plaja. Doctorii, ii dadusera cateva zile de externare, pentru a-si mai petrece putinul timp liber.

Luna rasarea, iar soarele se indeparta cu pasi lenti, refuzand parca sa paraseasca plaja, lasand in urma, dare rosiatice ce se oglindeau in mare, si-n sufletele lor.
Dansau pe plaja inlantuiti, in ritmul unei muzici doar de ei auzite.
Erau fericiti, rupti, parca, din lumea din jur. Inlantuiti in dans si pasiune. O atingea in ritmul suav al muzicii.
Simtea cum pielea sa moale il incita.

El inchise ochii.. Vroia doar sa o simta langa el.
Ea incepu sa se dezbrace.. o facea dureros de incet. Ii simtea respiratia hartuitoare pe gatul lui. Vroia sa o sarute, dar ea simti ca se grabeste si ii puse un deget pe buze, plimbandu-l pe conturul lor. Il prinse de mana si continuara sa danseze.
Se apropiara din nou, ii simtea parfumul amestecat cu miros de alge, ce-i transmitea un extaz canicular.

" Ma innebunesc atingerile tale.. iti prind usor mainile si le las sa ma atinga in voie; se plimba pe gat, pe umeri, pe piept, asemeni mainilor unui sculptor carea vrea sa-si redescopere opera. Ma simt senzuala, si-mi place sa ma atingi. Pielea mea bronzata si fina se vrea atinsa. Ma ridici si ma botezi cu fiecare val, apoi ma redai nisipului cu fiecare pas. Imi place sa te incit, imi place sa simt ca ma doresti. Imi saruti ochii care te ador, bratele incolacindu-se in jurul meu. "

Se lasa captiva in bratele lui. Nimic in jur nu mai exista pentru ei, nici macar tipatul pescarusilor nu-l puteau auzi, nici zgomotul valurilor. Valsau invaluiti intr-o lumina venita parca de altundeva, din alta lume, ce se chinuia sa se intrepatrunda cu nuantele rosiatice lasate de soarele plecat spre nemurire si cu sclipirea lunii nascuta din nisip si scoici.

Existau doar unul pentru celalalt, comunicau numai prin zambete si priviri. Simteau cum ard in focul acestui dans pasional, nesfarsit, simteau cum se topeau in mare si renasteau apoi din nisipul fin, invaluindu-se intr-un ritm perfect.
Au dansat pana in zori si dupa au cazut lenesi pe nisip, lasand rasaritul sa-i mangaie.

" Te privesc insistent, parca sa mi te amintesc mereu asa, intins pe nisip, cu frenezie in priviri, cu un zambet satisfacut, cu parul ud, avand gustul sarat al marii si mirosul algelor.
Lenevim unul langa altul, imbratisati, pana cand parfumurile noastre se contopesc, devenind o unica esenta, nascuta dintr-o pasiune fara reguli.. "

Va urma..

Niciun comentariu: