duminică, 12 decembrie 2010

Introducere.

" - Buna! Ma numesc X. Nu ma caracterizez, punctul meu de vedere nu prea conteaza, iar daca o fac, pot fi ceea ce altii nu cred. Cei din jur au dreptate in sinea lor cand isi dau cu parerea despre mine la prima vedere, dar e complet gresit. Nu putem caracteriza pe cineva pana nu il cunoastem. Vor sa ma cunoasca, n-au decat, sunt o carte cu putine pagini dar poate fi o aventura pe cinste continutul cat si urmarea acestor pagini. Un lucru e sigur, e realitate.
Cum ne traim viata? Aceasta este o intrebare la care vreau sa aflu raspunsul. Cum o traiesc eu? Nu stiu.. stiu doar ca sunt tinut in viata de muzica si de prieteni. Muzica poate face niste lucruri pe care le-am descoperit recent. Vrei sa stii? Iti pot da niste indicii: chitara, tobe, bass, pian, violoncel; pe scurt un ritm care ma tine in viata punandu-mi sangele si mintea in miscare, si sunete care pur si simpu ne descriu viata. Hobby-uri? Fotografiat. Sunt dependent si hipnotizat de apusuri, de lumini pline de sentimente, culori ametitoare ce creeaza dependenta. Aceste lumini colorate ma fac sa sper si sa constientizez ca s-a terminat.. s-a terminat o zi din viata mea nedeterminata si speranta ca ziua de maine sa fie pentru prima dat precis de perfecta. Alt hobby? Pot sa-i zic pasiune.. dansul! Energia de viata pe care o primesc de la muzica o folosesc pentru a crea miscari ale corpului ciudate si necunoscute unora, admirabile si obisnuite altora. Nimic nu se compara pe langa sentimentul cand simti ritmul si placerea de a dansa, si pe langa alte sentimente.
Prietenii? Sunt persoane obisnuite, ca mine, ca tine, ca noi toti. Ai mei prieteni ii iubesc.. as vrea sa-i pot ajuta la cat mai multe lucruri, ei ma tin in viata, pe langa muzica.. ei sunt raspunsul la intrebarea "Pentru ce sa mai traiesc?", nu toti, dar numai in cei in care am incredere..
Cu ce sa va mai incarc mintile in legatura cu informatiile nefolositoare despre mine? Traiesc o viata pe care o urasc, dar vreau sa o traiesc. Acesta este putinul care-l pot spune despre mine, ce stiu. tot ce va pot zice de (...)* - zambiti! "

X.

_______________________
(...)* = s-a rupt pagina si nu am mai vazut ce scria.

4 comentarii:

loouU spunea...

Mda... oare de ce imi suna cunoscut?

Molly-R spunea...

Nu stiu. :-??
:"> >:d<

Dave spunea...

by ganea?!

Molly-R spunea...

dada. :)))