luni, 15 august 2011

Despre retelele de socializare - Vena.ro

Cu siguranta ati auzit de razboiul ce se da intre Facebook si noua retea de socializare: Google Plus. Dupa cum bine stiti accesul pe reteaua Google Plus se face doar pe baza unei invitatii, cu ajutorul careia reusiti sa va creati un cont. Acum, marea intrebare este de unde putem face rost de Invitatii Google Plus? Este simplu, daca avem un prieten care a reusit sa intre pe retea si dispune acum de cele 150 de invitatii gratuite.

Dar ce spuneti acum de facebook.ro, am vazut ca aceasta greseala este produsa frecvent de catre impatimitii cautarilor pe google si dupa scurte documentari am ajuns la concluzia ca facebook.ro nu exista in momentul de fata, iar acest domeniu este liber si mult prea cunoscuta retea de socializare nu a pus inca mana pe el, dar sa speram ca in viitorul apropiat vom avea parte si de un facebook.ro.

Si pentru ca tot suntem aici, in domeniul internetului si al socializarii pe internet, am descoperit de curand o stire in care se preciza cand se inchide FaceBook si mai multe informatii despre cum o grupare de hackeri ar fi pregatiti sa atace facebookul in orice moment si ultimatumul facebookului a fost dat. Acum, nu stim exact ce sa credem. O fi adevarat sau nu, singurii care vor avea de suferit sunt utilizatorii facebook pentru ca vor fi nevoiti sa renunte la activitatile lor zilnice de pe facebook. Desigur, alternativa va fi Google Plus.

2 comentarii:

fotograf nunti olga spunea...

foarte interesant articolul.felicitari!

Masaj erotic spunea...

un articol foarte bun!